Etsimme sisällöntuottajia Suomen ainoaan hengitysteemaiseen mediaan!
Kategoria / Hyvinvointi

Etsimme sisällöntuottajia Suomen ainoaan hengitysteemaiseen mediaan!

Haluaisitko sinä osaksi Suomen ainoaa hengitykseen keskittyvää hyvinvointimediaa?

Haluaisitko olla mukana rakentamassa jotakin täysin uutta, eli olla osana Suomen ainoaa hengitykseen keskittyvää hyvinvointimediaa? Etsimme mukaan joukkoomme uusia sisällöntuottajia, jotka haluavat jakaa tietoa hengitykseen, sen hyvinvointiin tai merkitykseen liittyen omasta näkökulmastaan artikkelien, videoiden, podcastien tai sosiaalisen median postauksien muodossa. 

Millaisia ihmisiä etsimme?

Voit olla hengityksen, hyvinvoinnin tai terveyden asiantuntija, opiskelija, kokemusasiantuntija tai muutoin aiheesta kiinnostunut. Tärkeintä on, että haluat tuoda hengityksen merkitystä esiin omasta näkökulmastasi. Voit myös sisällöntuoton avulla lisätä omaa ymmärrystäsi hengityksestä, siihen liittyvistä tutkimuksista ja hengityksen fysiologiasta ja niin herätellä myös muita ihmisiä ajattelemaan, miten suuri vaikutus sillä on ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta sisällöntuotannosta, sillä Nordic Breathingin toimitus ohjeistaa ja tukee sinua siinä sekä hyödyntää ammattitaitoaan muokkaamalla raakamateriaalin ennen julkaisua. 

Mitä saat tästä?

Saat maksuttoman alustan, jossa saat tuoda asiantuntijuuttasi tai yritystäsi esille erilaisten sisältöjen muodossa.

Nordic Breathing on jo kahden vuoden aikana saavuttanut suuren lukijakunnan ja näkyvyyden etenkin hengityksestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden parissa. Sivustollamme käy lähes 90 000 uniikkia kävijää ja jokainen vierailee useamman kerran sivustollamme. Myös sosiaalisessa mediassa tavoitamme n. 40 000 ihmistä per postaus.

Saat siis itsellesi, asiantuntijuudellesi ja yrityksellesi (mikäli sinulla on sellainen), laajan näkyvyyden valtakunnallisesti. Nordic Breathing on oiva alusta tuoda omaa viestiään esiin ja tavoittaa ihmisiä, joita ei muutoin tavoittaisi. 

Samalla saatte mahdollisuuden olla usean hengityksen asiantuntijan muodostamassa yhteisössä, jossa on mahdollisuus innostua ja inspiroitua toisten osaamisesta, saada uusia näkökulmia ja oppia uutta. Yhteisön avulla saavutatte myös laajemman näkyvyyden ja verkoston. Niin kuin sanontakin kuuluu: Yhdessä olemme enemmän. Uskomme myös tässä tapauksessa, että yhdessä saamme tuotua hengityksen merkitystä esiin vahvemmin.

Sisällöntuottajana voit tuoda esille omaa yritystoimintaasi tai yritystäsi, mutta sisällöstä toivotaan asia painotteista. Raakamateriaalin muokkaus ja asettelu hoidetaan Nordic breathing.comin toimituksen toimesta.

Mikä on Nordic Breathing?

Nordicbreathing.com on hengittämiseen, hengitysterveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut suomalainen digitaalinen media. Kokoamme yhteen hengittämisestä kiinnostuneita ihmisiä, alan asiantuntijoita ja ammattilaisia.

Tavoitteemme on tuottaa ja koota yhteen luotettavaa tietoa hengityksestä kiinnostuneille ja tarjota yhteinen tiedon jakamisen alusta alan ammattilaisille. 

Ytimessämme on ajatus siitä, että ihminen itse voi vaikuttaa hyvinvointiinsa, ja että oikea tieto voi motivoida tarttumaan toimeen. Uskomme, että kokonaisvaltainen avunsaanti vaati kokonaisvaltaista näkökulmaa, jossa aina voi oppia uutta.

Tavoitteenamme on laajentua palvelualustaksi, jolla on mahdollisuus tarjota ja toteuttaa teemaan liittyviä digitaalisia palveluja – tuotteita, webinaareja ja valmennuksia.

Nordicbreathing.comia julkaisee WellO2 Oy. 

 

Liity sinäkin mukaan hengityksen asiantuntijoiden joukkoon lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen editorial@nordicbreathing.com!