Fibromyalgiasta kuntoutuminen olikin mahdollista - haastattelussa fibromyalgiasta kuntoutumisen sanansaattaja Liisa Heikkinen
Kategoria / Terveys

Fibromyalgiasta kuntoutuminen olikin mahdollista - haastattelussa fibromyalgiasta kuntoutumisen sanansaattaja Liisa Heikkinen

Liisa Heikkinen kuntoutui monien vuosien jälkeen fibromyalgiasta. Kuuntele podcast!

 

Kuuntele podcast tästä!

Fibromyalgia on krooninen sairaus, joka aiheuttaa kipua lihaksissa ja kudoksissa. Aiemmin fibromyalgiaa on pidetty sairautena, josta ei voi kuntoutua. Toisin kävi kuitenkin tämän jakson vieraallemme, Liisa Heikkiselle.

Hän kertoo millaista on ollut elää kroonisen sairauden kanssa, joka etenee ja vaikuttaa jokapäiväiseen arkeen. Vaikka fibromyalgiaa pidetään kroonisena sairautena, vastoin monien sanoja, hän kuntouitikin siitä seitsemän vuoden kuntoutuksen jälkeen ja elää nykyään oireetonta elämää. 

Miten tämä kaikki tapahtui?

Kuuntele tämä podcastista ja tutustu Liisan palveluihin fibromyalgiasta kuntoutujille: https://www.parempiterveys.fi/ ja https://www.fibromyalgia.fi/

 

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. 

Nordic Breathing podcast esittelee teille hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua.