Hengitys äänenkäytössä - haastattelussa äänivalmentaja Minna Laukkanen
Kategoria / Hyvinvointi

Hengitys äänenkäytössä - haastattelussa äänivalmentaja Minna Laukkanen

Katri kasvokuva Katri Lindberg | 15.10.2021 | Podcast
Äänivalmentaja Minna Laukkanen kertoo podcast-jaksossa, millaista on äänivalmentajan työ ja miten hän kokee hengityksen merkityksen niin yhteiskunnallisesti, kuin äänenkäytön tukena.

Tämän päivän jaksossa keskustelemme vieraamme Minna Laukkasen kanssa hengityksen merkityksestä äänenkäytössä ja -tuotossa. Minna on äänivalmentaja, joka keskittyy työssään sekä puheäänikoulutuksiin että lauluopetukseen.

Minna korostaa podcastissa sitä, että hengityksestä ei tule tehdä vaikeaa asiaa, vaan antaa hengityksen hoitaa itse itseään. 

Keskustelemme myös hengityksen merkityksestä maailmassa. 

Toivoisin, että hengitys otettaisiin ihan normaalina asiana. Hengityksellä on tosi iso merkitys kaikkeen meidän elämässä. Se ei ole vain, että on terve tai sairas hengitys tai oikein- tai väärin-hengitys, vaan, että sillä on iso rooli.

Tutustu Minnan äänivalmennuksiin täältä ja täältä

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. 

Nordic Breathing podcast esittelee teille hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua. 

Lisää aiheesta