Hengitys on supervoimasi, joka rauhoittaa ja lievittää ylikuormitusta - haastattelussa joogavalmentaja Tiia Sorjonen
Kategoria / Hyvinvointi

Hengitys on supervoimasi, joka rauhoittaa ja lievittää ylikuormitusta - haastattelussa joogavalmentaja Tiia Sorjonen

Tiia Sorjonen kertoo podcastissa, kuinka sai lievitettyä ylikuormitustilaa hengityksen avulla. Hän jakaa myös vinkkejä nenähengityksen opetteluun.

 

Kuuntele podcast tästä!

Tämän päivän podcast-vieraamme, joogaopettaja ja -yrittäjä, Tiia Sorjonen avaa maailmaansa meille ja kertoo, kuinka hän kamppaili ylisuorittamisesta johtuneen kuormitustilan kanssa. Hän koki fyysisiakin oireita kuormituksen vuoksi, mutta sai lievitettyä oloaan hengityksen avulla. Sen jälkeen hän kouluttautui joogaopettajaksi, sillä hän halusi jakaa hengityksen merkitystä myös muille asiasta kamppaileville.

Tiia kuvailee hengitystä supervoimaksi, jota jokainen kantaa mukanaan. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Eikös meistä jokainen osaa hengittää?

Yhtenä tärkeänä kärkenä Tiia nostaa nenähengityksen merkityksen. Hän kertoo, kuinka oppi itse hengittämään nenän kautta ja kuinka se vaikutti positiivisesti vireyteen ja hyvinvointiin. 

Kuuntele siis podcast ja ota Tiian vinkit haltuun!

Tutustu Tiian joogapalveluihin osoitteessa studioyogananda.fi ja ota hänen Instagram-tili seurantaan!

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. 

Nordic Breathing podcast esittelee teille hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua. 

Lisää aiheesta