Hengitys on terveydenhoitokeino, eikä ainoastaan hengissä pysymisen välttämättömyys - haastattelussa Marketta Manninen
Kategoria / Hyvinvointi Terveys

Hengitys on terveydenhoitokeino, eikä ainoastaan hengissä pysymisen välttämättömyys - haastattelussa Marketta Manninen

"Me ei pelkästään olla hengissä hengittämällä, vaan se, että kuinka me hengitetään, vaikuttaa siihen, kuinka hengissä me ollaan." Muunmuassa tästä keskustelemme tässä podcastissa.

 

Tämän päivän jaksossa keskustelemme vieraamme, Marketta Mannisen kanssa siitä, miten valtava voima hengityksellä on ihmiselle esimerkiksi immuunipuolustuksessa, mutta kuinka sitä ei vielä tarpeeksi oteta huomioon.

Marketta kertoo myös buteyko-menetelmästä, jota hän hyödyntää työssään Hoitava Hengitys-koulutuksissaan

Jos meillä on suoliston kanssa ongelmia, lääkäri kysyy, että miten sä syöt, mutta jos sulla on hengityksen kanssa ongelmia, ei lääkäri kysy, että miten sä hengität.

Kuuntele tämän päivän podcast ja utustu Marketan Hoitava Hengitys- menetelmään: www.hoitavahengitys.fi.

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. 

Nordic Breathing podcast esittelee teille hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua. 

Lisää aiheesta