Holotrooppinen hengitystyöskentely on matka oman mielen sisään - haastattelussa holotrooppisen hengitystyöskentelyn ohjaaja Valde Orrenmaa
Kategoria / Hyvinvointi

Holotrooppinen hengitystyöskentely on matka oman mielen sisään - haastattelussa holotrooppisen hengitystyöskentelyn ohjaaja Valde Orrenmaa

Holotrooppinen hengitystyöskentely on tutkimusmatka oman mielen sisään. Kuuntele lisää podcastista!

 

Kuuntele podcast tästä!

Holotrooppinen hengitystyöskentely on itsetutkiskelu- ja terapiamenetelmä, joka toimii matkana sisäiseen maailmaan. Sitä kutsutaan myös tehostetetuksi meditaatioksi, jossa pyritään menemään syvälle omiin tuntemuksiin ja kokemuksiin, joita niin kutsutun session aikana nousee. 

Menetelmä on Suomessa verrattain uusi käsite ja tämän päivän podcast-vieraamme, Valde Orrenmaa onkin yksi harvoista holotrooppisen hengitystyöskentelyn ohjaajista Suomessa. 

Mitä tällaisessa holotrooppisen hengitystyöskentelyn sessiossa konkreettisesti tapahtuukaan? Miten tämä vaikuttaa meidän mieleemme tai mikä hyöty tällaisella on ihmiselle? 

Kuuntele tämä ja paljon muuta aiheesta uusimmasta podcast-jaksostamme! 

Tutustu myös lisää holotrooppiseen hengitystyöskentelyyn: holotropic.fi.

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. 

Nordic Breathing podcast esittelee teille hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua.