Miia Mänttäri

Miia Mänttäri

Vieraskirjoittaja on hyvinvointi- ja liikunta-alan yrittäjä.

Nordicbreathing.comissa Miia toivoo oivalluttavansa lukijoita tietoisen hengityksen aistimiseen tai hengittämisen vaikutukseen omassa kehossa ja mielessä niin liikkeen kuin liikkumattomuudekin hetkellä.

"Aiheet voivat olla asioita, mitä jo tiedät tai asioita, mitä et ehkä ole tullut ajatelleeksi tai pohtinut juuri tekstini näkökulmasta."

Koulutukseltaan Miia on tekstiilisuunnittelija, visualisti, psyykkinen valmentaja ( HOT -menetelmä ), personal trainer ja Firstbeat -valmentaja sekä mindfulness-, klassinen mattopilates-, sisäpyöräily-, kahvakuula-, lihaskunto- ja kehonhuoltotuntien ohjaaja. Omaa urheilutaustaa häneltä löytyy maastohiihdosta ja pesäpallosta aina juoksuun ja eri yleisurheilulajeihin. 

Miia on 47-vuotias kahden pojan äiti. Hän on kirjoittanut tiivistetysti omia henkilökohtaisia kokemuksia raskausajan liikunnasta: Liikunnallisen äidin käsikirja, Anneli Päivänsara ( Art House Oy, 2013 ). Miia on myös kroonisen kivun ja trauman kokemusasiantuntija.

"Ideologiana niin omassa kasvussa ja kehittymisessä kuin valmentamisessakin on kehon ja mielen harjoittaminen sisältä ulospäin. Valmennukseni tavoitteena on myös oivalluttaa asiakas oman toiminnan johtamiseen."

 

Tutustu lisää: www.mentalmotion.fi

 

Kirjoittajan kaikki artikkelit