Minna Laukkanen

Minna Laukkanen

Vieraskirjoittaja on koulutukseltaan äänivalmentaja, FM, laulupedagogi ja musiikkiteatteri-ilmaisunohjaaja.

Minna aikoo kirjoittaa hengityksen perusasioista sekä hengityksen harjoittamisesta äänenkäytön, eli puheen ja laulun kannalta. 

Minna on suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon, johtamisen erikoisammattitutkinnon sekä erikoistumisopintoja laulutekniikasta, vokologiasta, barokkimusiikista sekä hengitysmenetelmistä.

Hänellä on erityisosaamista aloittelijoiden laulunopetuksesta sekä asiakaspalvelijoiden, opettajien ja julkishallinnon työntekijöiden puheäänikoulutuksista.

Minna on ollut esiintyjänä mm. Linnateatterissa, Turun filharmonisessa orkesterissa, Tallinnan barokkiorkesterissa, Samppalinnan kesäteatterissa ja Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla.

Hän on myös toiminut äänenkäyttökouluttajana mm. seuraavissa: Verohallinto, KELA, Eduskunta, Sanoma Media, Lindorff oy (nyk. Lowell), TYKS, Yleinen työttömyyskassa YTK, PAM Palvelualojen ammattijärjestä, TAKU Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö, Turun kaupunki (useat toimialat), Salon kaupunki (eri toimialoja) Turun yliopisto ja Turun kesäyliopisto, useita seurakuntia ja oppilaitoksia. 

Linkki nettisivuille: https://www.aaniraatali.fi/

Kirjoittajan kaikki artikkelit