Laitesukellusharrastelijasta maailmanmestariksi ja Netflix-dokumentin tähdeksi - haastattelussa jääsukelluksen maailmanmestari Johanna Nordblad
Kategoria / Hyvinvointi

Laitesukellusharrastelijasta maailmanmestariksi ja Netflix-dokumentin tähdeksi - haastattelussa jääsukelluksen maailmanmestari Johanna Nordblad

Jääsukelluksen maailmanmestari, Johanna Nordblad kertoo, kuinka hänestä tuli jääsukelluksen maailmanmestari ja kuinka hän päätyi Netflix-dokumentin "Jään alla: Henkeäsalpaava sukellus" tähdeksi.

 

Kuuntele podcast tästä!

Tämän päivän podcast-vieraamme, Johanna Nordblad pitää hallussaan jääsukelluksen maailmanmestaruutta, sukeltaessaan vuonna 2021 103 metriä pelkässä uimapuvussa jään alla. Hän pidätti hengitystään siis yhteensä 2 minuuttia ja 42 sekuntia. Hänellä on myös aiempia mestaruuksia mm. pituussukelluksista.

Hän myös tähdittää Netflix-dokumenttia "Jään alla: Henkeäsalpaava sukellus", joka on hiljattain julkaistu Netflix-suoratoistopalvelussa. 

Miten laitesukellusharrastus vei Johannan mukanaan ja sai haastamaan itseään yhä pidempiin sukellusaikoihin? Millaisella koetuksella mieli on, kun pidätetään hengitystä maksimiaikoja jään alla? Miten Johanna päätyi Netflix-dokumenttiin?

Kuuntele tämä kaikki podcastista!

Tutustu myös lisää Johannaan sekä hänen kursseihin ja uuteen puhelinsovellukseen hänen nettisivuillaan.

 

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. 

Nordic Breathing podcast esittelee teille hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua.