Tiedätkö, mikä on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito?
Kategoria / Hyvinvointi

Tiedätkö, mikä on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito?

Hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa. Nordicbreathing.com on uudenlainen digitaalinen media, joka kokoaa yhteen hengityshyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset ja toimijat.

Hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa. Niistä kärsii ainakin satunnaisesti arjessaan jokainen, esimerkiksi flunssan, allergian tai kuorsauksen muodossa.

Samaan aikaan kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut. Myös tietoa on tarjolla paljon – hengityksen ja hengittämisen parissa työskentelee useita erilaisia tahoja ja toimijoita ja alan tutkimus tuottaa koko ajan uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille.

Me Nordicbreathing.comissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito.

Siksi olemme luoneet uudenlaisen terveyteen ja hyvinvointiin hengittämisen näkökulmasta pureutuvan median – Nordicbreathing.comin, jonka tuottamaa juttua juuri nytkin luet.

Tavoitteemme on koota yhteen luotettavaa tietoa hengittämisen aihepiireistä kiinnostuneille ja tarjota yhteinen tiedon jakamisen alusta alan ammattilaisille.

Ytimessämme on ajatus siitä, että ihminen itse voi vaikuttaa hyvinvointiinsa, ja että oikea tieto voi motivoida tarttumaan toimeen. Esimerkiksi hengityssairauksia, niiden hoitoa ja kuntoutusta tutkitaan maailmalla paljon. Tutkimuksissa on tullut selkeästi esiin se, että sairastuneen omalla toiminnalla ja elämäntapavalinnoilla on tärkeä merkitys siinä, kuinka sairauden kanssa pystyy elämään ja kuinka sairaus etenee. Keuhkosairauksista suuri osa kun valitettavasti on eteneviä sairauksia. Globaalissa perspektiivissä oma lukunsa on esimerkiksi ilmansaasteiden sairastuttava vaikutus ja näiden oireiden ehkäisy ja helpottaminen.

Ajattelemme, että kokonaisvaltainen avun saanti vaatii kokonaisvaltaista näkökulmaa, jossa aina voi oppia toisilta lisää. Nordicbreathing.com on riippumaton alusta, joka halua tuoda yhteen hengityksen erilaisia osaajia. Jonkun pitää olla edelläkävijä.

Palautetta, juttuvinkkejä ja yhteistyöehdotuksia voit lähettää toimituksen osoitteeseen editorial@nordicbreathing.com.

 

Tervetuloa mukaan!

Lisää aiheesta