Uniapnean oireet ja hoito - haastattelussa Kira Andersson Suomen Uniapneayhdistyksestä
Kategoria / Terveys

Uniapnean oireet ja hoito - haastattelussa Kira Andersson Suomen Uniapneayhdistyksestä

Kuuntele podcastista, mitä uniapnea on ja miten sitä hoidetaan.

 

Kuuntele podcast tästä!

Uniapneaa kuvaillaan nykyään kansansairaudeksi ja se nousee entistä enemmän myös uutisoinnissa esiin.

Tietoisuus uniapneasta on siis jo lisääntynyt paljon, mutta tietoa ei koskaan voi olla liikaa. Siksi pureudumme tänään podcast-vieraamme, Uniliitossa sekä Suomen Uniapneayhdistyksessä vaikuttavan, Kira Anderssonin kanssa uniapnean syntyyn, oireiden tunnistamiseen, hoitomuotoihin sekä ennaltaehkäisyn keinoihin. 

Kira toimii myös kokemusasiantuntijana, sillä sairastaa itsekin uniapneaa.

Uniapneaan on saatavilla vertaistukea sekä apua kysymyksiin ja kuntoutukseen muunmuassa kuntoutuskurssilta, josta löytyy lisätietoa Kelan kautta. 

 

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. 

Nordic Breathing podcast esittelee teille hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua.