Väärä hengitystekniikka voi aiheuttaa kasvojen rakenteissa muutoksia - haastattelussa puheterapeutti Hillevi Hautala-Malmström
Kategoria / Hyvinvointi

Väärä hengitystekniikka voi aiheuttaa kasvojen rakenteissa muutoksia - haastattelussa puheterapeutti Hillevi Hautala-Malmström

Miksi on tärkeää, että jo lapsena oppii oikean hengitystekniikan? Mitä on myofunktionaalinen terapia? Kuuntele tämä uusimmasta podcastistamme!

Tänään vieraanamme on Hillevi Hautala-Malmström. Hän on puheterapeutti, myofunktionaalinen terapeutti sekä hengitysohjaaja. 

Keskustelemme podcast-jaksossa siitä, kuinka oikeaoppinen hengitys vaikuttaa kasvojen alueen toimintoihin. Jos opimme jo pienestä pitäen hengittämään "väärin", esimerkiksi suun kautta, voi se aiheuttaa jopa rakenteellisia muutoksia kasvojen alueelle, jolloin kasvojen rakenteet eivät kehity optimaalisesti. 

Hillevi kertoo myös työstään puheterapeuttina sekä myofunktionaalisena terapeuttina. 

Jos haluat tutustua Hillevin palveluihin tarkemmin, lue niistä lisää hänen kotisivuiltaan. 

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. 

Nordic Breathing podcast esittelee teille hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua. 

Lisää aiheesta