Vireystilaa voidaan säädellä hengityksen avulla - haastattelussa hengitysvalmentaja Sanni Parkkinen
Kategoria / Hyvinvointi

Vireystilaa voidaan säädellä hengityksen avulla - haastattelussa hengitysvalmentaja Sanni Parkkinen

Kun hengitys on tasapainoista, on vireystilan säätelykin helpompaa. Kuuntele podcastista, millaista on tasapainoinen hengitys.

 

Kuuntele podcast tästä!

Hengityksellä on tärkeä rooli elimistömme toiminnoissa aina kaasujenvaihdosta äänentuottoon ja jopa itsesäätelyyn. 

Siksi onkin tärkeää, että hengitys on toimivaa ja tasapainoista. Käymme podcastissa läpi vieraamme, hengitysvalmentaja Sanni Parkkisen kanssa sitä, mitä tarkoittaa tasapainoinen hengitys. 

Sanni kertoo myös miten hengityksellä voidaan vaikuttaa vireystilaamme, eli joko ylivireyteen, jolloin tunnemme olevamme stressaantuneita ja kiireisiä tai alivireyteen, jolloin olo on väsynyt ja uupunut. 

Sanni jakaa podcastissa myös kolme hyvää vinkkiä tasapainoisempaan hengitykseen sekä vireystilan säätelyyn.

Kuuntele siis podcast loppuun saakka kuullaksesi Sannin vinkit!

Tutustu Sanniin sekä hänen palveluihinsa täältä: www.manaste.fi.

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. 

Nordic Breathing podcast esittelee teille hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua. 

Lisää aiheesta