Hengityksen myötä rentoutumista ja hetkeen pysähtymistä - haastattelussa Arttu "Breathingman" Lipsonen
Kategoria / Hyvinvointi

Hengityksen myötä rentoutumista ja hetkeen pysähtymistä - haastattelussa Arttu "Breathingman" Lipsonen

Podcast-jaksossa Arttu "Breathingman" Lipsonen kertoo oman näkökulmansa hengittämisen maailmasta ja kuinka hengitys toimii työkaluna rentoutumiseen ja hetkeen pysähtymiseen.

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. 

Nordic Breathing podcast esittelee teille hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua. 

Nordic Breathing podcastin ensimmäisessä jaksossa on haastattelussa hengitysvalmentaja, Arttu "Breathingman" Lipsonen. Jaksossa Arttu kertoo näkemyksiään hengityksen merkityksestä rentoutumiseen sekä hetkessä rauhoittumiseen. Hän kertoo myös millaista on hengitysvalmentajan työ.

Lue lisää Breathingmanista: https://www.breathingman.fi/.

Ota Breathingman seurantaan Facebookissa!