Lisää vireyttä ja eroon uniongelmista - haastattelussa hengitys- ja univalmentaja Liisa Korhonen
Kategoria / Hyvinvointi

Lisää vireyttä ja eroon uniongelmista - haastattelussa hengitys- ja univalmentaja Liisa Korhonen

Liisa pääsi 30 vuotta kestäneistä uniongelmista eroon vaihtamalla hengitystapansa suuhengityksestä nenähengitykseen. Kuuntele Liisan vinkit vireyden lisäämiseen ja uniongelmista eroon pääsemiseen podcastista!

 

Kuuntele podcast tästä!

 

Epäluonnollinen hengitys saa elimistömme kuormitustilaan, jolloin kokonaisvaltainen hyvinvointimme heikkenee. Tämä lisää muunmuassa ylivirittyneisyyttä, nostaa verenpainetta ja vaikuttaa myös unen laatuumme.

Podcast-vieraamme, hengitys- ja univalmentaja Liisa Korhonen kertoo tämän päivän jaksossa hengityksen merkityksestä hyvinvoinnillemme. Hän avaa myös matkaansa siitä, kuinka pääsi eroon 30 vuotta kestäneistä uniongelmista vaihtamalla hengitystavan suuhengityksestä nenähengitykseen. 

Mitä, jos nenän kautta hengittäminen tuntuu raskaalta? Liisa jakaa myös vinkkejä, kuinka nenähengityksen voi opetella.

Jos haluat parantaa palautumistasi, osallistu Liisan järjestämään maksuttomaan palautumishaasteeseen Facebookissa!

Tutustu myös Liisan tekemään maksuttomaan hengityksen työkirjaan "Hengitä itsellesi hyvä olo". 

 

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. 

Nordic Breathing podcast esittelee teille hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua. 

Lisää aiheesta