Mielen rauhoittamista, hypnoosia ja syvärentoutusharjoitus - haastattelussa life coach ja rentoutusvalmentaja Sanna Piazza
Kategoria / Hyvinvointi

Mielen rauhoittamista, hypnoosia ja syvärentoutusharjoitus - haastattelussa life coach ja rentoutusvalmentaja Sanna Piazza

Kuuntele podcastista, miten mieltä voi rauhoittaa ja tee Sannan ohjaama syvärentoutus!

 

Kuuntele podcast tästä!

 

Tervetuloa kuuntelemaan Nordic Breathing podcastia! Tänään perehdymme mielen rauhoittamiseen. Vieraanamme on life coach, NLP practitioner, rentoutusvalmentaja, hypnoosivalmentaja ja mindfullnesia opiskellut Sanna Piazza. 

Monipuolisen osaamisensa myötä perehdymme niin mielen rauhoittamiseen, hypnoosiin, kuin syvärentoutukseenkin, ja teemmekin yhdessä rentoutusharjoituksen jakson aikana. 

Hyppää siis mukaan podcastiin rentoutumaan!

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. 

Nordic Breathing podcast esittelee teille hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua. 

Lisää aiheesta