Oikeanlaisessa hengittämisessä ei ole oikotietä onneen - haastattelussa Ulla Syrjälä
Kategoria / Hyvinvointi

Oikeanlaisessa hengittämisessä ei ole oikotietä onneen - haastattelussa Ulla Syrjälä

Jumisen kehon myötä, myös hengitys voi muuttua pinnalliseksi. Niin kuin jumitkin, myös hengitys saadaan kuntoon kuntouttamalla ja treenaamalla, eikä oikotietä ole onneen.

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. 

Nordic Breathing podcast esittelee teille hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua. 

Tämän päivän jaksossa keskustelemme vieraamme, Ulla Syrjälän kanssa siitä, kuinka kehon jumit ja vaivat vaikuttavat hengitykseen ja kuinka kumpaakin tulisi parantaa tekemällä erilaisia harjotteita.

Ulla on lantionpohjan fysioterapeutti sekä manipulatiivinen fysioterapeutti ja hän kertoo myös, millaisia vaivoja ja ongelmia hän hoitaa työssään. 

 

Lisää aiheesta