Hengitys on jokaisen voimakas sisäinen työkalu – haastattelussa Breathwork Finlandin perustaja Tomi Räisänen
Kategoria / Hyvinvointi

Hengitys on jokaisen voimakas sisäinen työkalu – haastattelussa Breathwork Finlandin perustaja Tomi Räisänen

Breathwork Finlandin perustaja, hengitysohjaaja Tomi Räisäsen mukaan hengitys on valtavan voimakas sisäinen työkalu. Hän toivoo, että mahdollisimman moni löytäisi tuon piilevän sisäisen supervoimansa. Kuuntele podcastista lisää hengityksen voimasta sekä miksi kaikkien tulisi tarkkailla hengitystään.

 

Kuuntele podcast tästä!

 

Vuosia takaperin Tomi Räisänen kaipasi muutosta elämässään. Etsittyään keinoja miellyttävämpään elämään Tomi löysi tiensä hengityksen pariin. Tomi oivalsi, etteivät hänen hengityslihaksensa toimineet optimaalisella tavalla ja hän alkoi perehtyä asiaan. Monien hyötyjensä ansiosta hengitysharjoittelusta tuli lähtemätön osa Tomin elämää.

Inspiroivassa jaksossa käsitellään Tomin ajatuksia hengityksestä ja sen monipuolisesta merkityksestä elämän kaikilla osa-alueilla. Lisäksi Tomi pohtii hengityksen voimakkuutta sisäisenä työkaluna ja kertoo esimerkiksi havaitsemistaan kiinnostavista eroista nenä- ja suuhengittäjien välillä. Urheilijataustansa vuoksi Tomi puhuu mielellään myös urheiljoista ja heidän hengityshaasteistaan.

Meillä on kaikilla sisällämme työkalu, jota emme välttämättä ole osanneet oivaltaa. Sen supervoiman avulla löydämme itse elämäpolullamme vastauksia, joita kukaan muu ei pysty meille kertomaan.

Tutustu Tomiin ja hänen monipuolisiin hengitykseen liittyviin palveluihinsa osoitteessa breathwork.fi. Ota Tomi seurantaan Facebookissa ja Instagramissa. Mikäli olet kiinnostunut urheilijalle suunnatusta hengitysaiheisesta sisällöstä, ota seurantaan tili urheilijan_henigtysvalmennus Instagramissa.

 

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille.

Nordic Breathing -podcast esittelee hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua.