Voiko ääntä vahvistaa hengityksen avulla? Haastattelussa äänenkäytön ja mielen kouluttaja Jenni Ruuth
Kategoria / Hyvinvointi

Voiko ääntä vahvistaa hengityksen avulla? Haastattelussa äänenkäytön ja mielen kouluttaja Jenni Ruuth

Äänen käytön ja mielen kouluttaja Jenni Ruuth auttaa laulajia ja puhetyöläisiä löytämään vapauden äänen käytössään sekä teknisesti että henkisesti. Tässä mielenkiintoisessa podcast-jaksossa Jenni kertoo hengityksen tärkeästä roolista osana äänen käyttöä. Kuuntele jakson lopusta myös Jennin vinkki, miten syventää hengitystä nopeasti!

 

Kuuntele podcast tästä!

Jenni Ruuthin mukaan ihmisten on usein vaikeaa tunnistaa itseään äänityöläiseksi, vaikka monissa ammateissa äänen käyttö on työn keskiössä. Äänen käyttö voidaan myös nähdä osana työhyvinvointia, sillä sen kestäminen vaikuttaa työssä suoriutumiseen ja jaksamiseen.

Tässä jaksossa pohditaan äänen hallinnan merkitystä työelämässä sekä miten hengitys liittyy äänen käyttöön. Lisäksi jaksossa käsitellään syitä sille, miksi ja miten äänen käyttöä tulisi harjoitella sekä mistä ylipäätään tunnistaa, että omaan äänen käyttöön tulisi kiinnittää huomiota. Jakson lopussa selviää, miksi ääni värisee jännittäessä ja miten siitä voi päästä eroon!

Hengitys on kuin äänen moottori, jota kannattaa huoltaa.

Tutustu Jenniin ja hänen tarjoamiinsa palveluihin osoitteessa jenniruuth.com. Ota Jenni seurantaan myös LinkedInissä, Instagramissa, Facebookissa ja YouTubessa!

 

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille.

Nordic Breathing -podcast esittelee hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua.